GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (2024)

  • FastestVPN
  • Onstpanning
  • GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024

By Nancy Willem Geen reacties 7 minuten

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (1)

Wat is er met GoMovies gebeurd? Is het afgesloten? Wat is het? Zijn er GoMovies-alternatieven? Heb je ooit de beste gratis site voor het streamen van films gevonden en deze vervolgens afgesloten? Dat is de trieste realiteit van elke gratis website.

OPMERKING-FastestVPN maakt geen reclame voor, bezit of is geen partner van een gratis website die illegale inhoud aanbiedt. Zoals onze kijkers hebben gevraagd, zijn alle alternatieve websites van GoMovies op onze lijst bedoeld voor informatieve doeleinden. Zorg ervoor dat u deze sites naar eigen goeddunken en naar eigen goeddunken bezoekt. Als u echter toch toegang krijgt tot deze sites, maak dan verbinding met FastestVPN. Dit helpt uw ​​gegevens en apparaat te beveiligen en beschermt deze tegen malware en andere indringers.

De meeste gratis sites worden echter vaak gesloten vanwege inhoud die in strijd is met de auteursrechtwetten. Hetzelfde is het geval met GoMovies. GoMovies, ook bekend als 123Movies, was de go-to-site van elke streamer, een schatkamer aan diverse inhoud die werd aangeboden. Wat dit betreft is iedereen op zoek naar de beste GoMovies-alternatieven.

Krijgen FastestVPN

Snelle lijst – Beste GoMovies-alternatieven in 2024

  1. Netflix
  2. Hulu
  3. Crunchyroll
  4. HBO
  5. Cmovies
  6. FilmWatcher
  7. Bmovies
  8. MoviesJoy
  9. yesmovies

GoMovies-proxykoppelingen

Sinds GoMovies is gestopt, zijn veel van zijn mirror- of proxywebsites verschenen. Ze bevatten:

  • https://gomovies.sx/
  • https://gomovies.us.com/
  • https://gomovies123.fi/gomovies123/
  • https://gomovies.pe/home

9 GoMovies-alternatieven (betaald en gratis)

Sinds de officiële website van GoMovies is gesloten, bieden negen sites zoals GoMovies soortgelijke inhoud aan. Een paar daarvan zijn betaalde premium-apps, die we vooral aanbevelen. We hebben echter wel enkele gratis opties vermeld die u in plaats daarvan kunt uitproberen. Zij zijn:

1. Netflix – Beste betaalde GoMovies-alternatieven

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (2)

In de streaminggemeenschap heeft Netflix geen introductie nodig. Met ruim 269.6 miljoen abonnees scoort het platform nog steeds hoog tussen veel andere streaming-apps. De reden waarom Netflix als eerste op de lijst staat, is te danken aan de inhoud die het biedt. Met talloze inhoudsbibliotheken vindt u de nieuwste films, tv-programma's, documentaires, kinderprogramma's en meer.

De pakketten zijn redelijk betaalbaar als je het account met meerdere mensen in huis deelt. Het enige nadeel is echter dat Netflix-inhoud beschikbaar is op basis van uw locatie. Je moet je IP-adres wijzigen om toegang te krijgen tot US Netflix in andere landen. FastestVPN kan daarbij helpen door u het aan te bieden Netflix VPN-servers.

2. Hulu

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (3)

Vervolgens hebben we nog een premium alternatieve streamingdienst van GoMovies, Hulu. Het lijkt veel op een doorknipservice die u een verscheidenheid aan inhoud biedt. Ook al zijn er niet zoveel originele shows op Hulu, de kwaliteit van de inhoud is de reden waarom je het als een van de beste GoMovies-alternatieven zou moeten beschouwen. De reden waarom het zo beroemd is onder snoerknippers is vanwege de Live TV-opties die het biedt.

Je kunt andere streamingdiensten krijgen die zijn inbegrepen bij het Hulu-abonnement, dat goedkoper in prijs is. Er is echter een nadeel: Hulu is alleen beschikbaar in de VS, de bijbehorende territoria en één bibliotheek in Japan. Je moet verbinding maken met de besten Hulu-VPN om de service te ontgrendelen en uw account aan te maken.

3. Crunchyroll

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (4)

Crunchyroll is de beste optie als je op zoek bent naar GoMovies-alternatieven die anime of Japanse manga aanbieden. In feite heeft deze service bij velen de voorkeur, tot het punt dat het goed is Kuscartoon alternatiefOok.

De inhoud die het biedt, heeft veel kwaliteit, met meer dan 30,000 anime-afleveringen, meer dan 1000 titels, 15 talen en meer. Deze alternatieve website heeft een gratis en betaalde versie. De betaalde optie biedt meer inhoud en geen advertenties, terwijl de gratis optie enkele advertenties bevat. Crunchyroll is niet wereldwijd verkrijgbaar, dus hiervoor heb je een nodig Crunchyroll-VPN.

4.HBO

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (5)

HBO Max is een van de oudste streamingdiensten en is in de loop van de tijd geëvolueerd. Hoewel de inhoudsbibliotheek niet zo uitgebreid is als die van Netflix, geeft iedereen de voorkeur aan de originele inhoud. Deze service is een geweldig alternatief voor GoMovies met streams van nog betere kwaliteit.

HBO is beschikbaar op meer dan 60 locaties, maar als het niet in jouw land is, kun je altijd de beste gebruiken HBO Max VPN om er toegang toe te krijgen. Als je een sportliefhebber bent, biedt HBO Max ook sportlivestreamingbundels.

5. Cmovies – Gratis GoMovies-alternatieven

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (6)

Een ander betrouwbaar GoMovies-alternatief is Cmovies. De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk, waardoor navigatie eenvoudiger wordt. U kunt een film of programma selecteren in het hoofdmenu. De beste manier is om een ​​genre of een genre uit een bepaald land te selecteren.

Je kunt er ook een kiezen uit de beste IMDb-filmlijst. Als alternatief, wanneer u de site bezoekt, zult u zien dat er ook aanbevolen opties zijn op de hoofdstartpagina, waar talloze shows worden uitgelicht. Omdat de meeste gratis streamingwebsites advertenties of auteursrechtelijk beschermde inhoud bevatten, raden we deze meestal niet aan. Als u echter nog steeds toegang wilt tot deze gratis optie, overweeg dan om deze te gebruiken FastestVPN mee.

6. FilmWatcher

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (7)

Dit platform is een andere site zoals GoMovies. Hiermee kunt u door een enorme bibliotheek met films en tv-programma's bladeren. U hebt toegang tot de MoviesWatcher-website vanaf elk apparaat dat een compatibele webbrowser ondersteunt. MovieWatcher heeft een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, waardoor streamers er gemakkelijk doorheen kunnen navigeren.

Net als GoMovies beschikt het over een enorme bibliotheek met films en tv-programma's. Je vindt er de nieuwste releases, populaire titels en meer om uit te kiezen. Met zoveel opties en eenvoudige navigatie is MovieWatcher een sterke concurrent.

7. B-films

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (8)

De volgende op de lijst is BMovies. We hebben het vermeld als een van de meer populaire GoMovies-alternatieven vanwege de vergelijkbare inhoud die het biedt. Je kunt kiezen uit verschillende genres, waaronder films, tv-programma's, de nieuwste releases, films met IMDb-rating en meer.

Bovendien is het een van de weinige gratis websites voor het streamen van films met maximaal 6 streamingservers. Er zijn verschillende kwaliteiten en talen om uit te kiezen. Er zijn echter enkele advertenties die daarbij horen. Zorg ervoor dat u uw verbinding versleutelt met de beste VPN ervoor.

8. FilmsVreugde

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (9)

MoviesJoy is een ander alternatief voor GoMovies dat je kunt proberen. Het heeft een eenvoudige interface waar u gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Op de startpagina vindt u al een groot aantal films en tv-programma's.

Hierdoor heb je snelle streamingopties waaruit je kunt kiezen. Daarnaast kun je meerdere genres of categorieën selecteren, waaronder actie, horror, komedies en meer. De enige nadelen zijn dat oude inhoudsbibliotheken en hun releasedatums niet beschikbaar zijn, waarbij advertenties het grootste probleem zijn. Je kunt hier voorbij komen met behulp van FastestVPN, de beste VPN voor GoMovies-alternatieven.

9. yesmovies

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (10)

De laatste op de lijst is YesMovies, een andere populaire gratis website voor films en tv-shows. Het is een goed alternatief voor GoMovies, maar sommige gebruikers hebben geklaagd dat het regelmatig wordt afgesloten. Als het voor u beschikbaar is, kunt u een verscheidenheid aan films en programma's streamen.

Sommige streaminglinks zijn van HD-kwaliteit. U moet er echter voor oppassen dat zij de auteursrechtwetten schenden. Vergeleken met de andere gratis GoMovies-alternatieven heeft YesMovies minder advertenties; we raden echter toch aan om er een VPN mee te gebruiken.

Veelgestelde vragen – GoMovies-alternatieven

Zoek naar soortgelijke Wat lijkt op GoMovies?

Er zijn nogal wat websites die vergelijkbaar zijn met GoMovies, waaronder CMovies, MoviesWatcher, BMovies en meer. Ik zou echter aanraden om voor premium-alternatieven te gaan, zoals Netflix, Amazon Prime, Hulu, enz.

Is GoMovies afgesloten?

Ja, GoMovies, ook wel bekend als 123Movies, is een tijdje geleden gesloten. Sindsdien zijn er meerdere mirror- of proxysites opgedoken, inclusief de alternatieven. Om veiligheidsredenen raden we echter legale premium-apps aan, zoals Netflix, Amazon Prime, enz.

Is 123Movies zoals GoMovies?

123Movies was de eerste officiële website. Later veranderde het in gomovies.is. Beide domeinen zijn echter afgesloten.

Hoe heet GoMovies nu?

De eerste GoMovies-website heette 123Movies. Later verschoof het naar GoMovies en vervolgens naar 123movieshub.to. De site werd echter gesloten vanwege illegale distributie van inhoud.

Is er een nieuwe site van gomovies?

Nadat gomovies.is en gomovies.to waren afgesloten, verscheen de mirrorwebsite GoMovies.sx. De service zelf is echter een beetje defect en is meestal permanent gesloten. U kunt de alternatieve websites van GoMovies op onze lijst proberen, met meer aanbevelingen voor premiumservices zoals Hulu, Netflix, enz.

Wat is GoMovies SX?

Gomovies SX staat bekend als een populaire website voor het streamen van gratis films en tv-programma's. Het is echter ook twijfelachtig als het om privacy en veiligheid gaat. Hoewel je op Gomovies SX nogal wat uiteenlopende inhoud kunt vinden, moet je de aard van de inhoud vermijden.

Is er een GoMovies-app?

Er is mogelijk een GoMovies-app, maar u kunt deze het beste niet downloaden. Overweeg om voor premium en legale filmstreaming-apps te kiezen.

Concluderen

Er zijn veel GoMovies-alternatieven die u kunt proberen, maar het is niet gegarandeerd dat ze veilig zijn of nog steeds werken. Wij bij FastestVPN raden u niet aan illegale gratis websites te bezoeken. Daarom hebben we populaire premium-apps vermeld die u kunt overwegen. Als u echter nog steeds van plan bent een van de gratis websites zoals GoMovies te bezoeken, zorg er dan voor dat u uw verbinding, gegevens en apparaat beschermt met FastestVPN.

Neem vandaag nog controle over uw privacy! Deblokkeer websites, krijg toegang tot streamingplatforms en omzeil ISP-monitoring.

Krijgen FastestVPN

0 0 stemmen

Artikelbeoordeling

GoMovies-alternatieven en proxysites voor films/tv-programma's 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5875

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.